ilker abi bu batıweb de herhalde domain konusunda biraz sorun varmışta senle konuşmamı istediler sen satıyormusun domain _________________ [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir]
Yok be kardeşim ben daha işi ticarete dökemedim
Domainde ne sorun varmış ki.. Neyse ben istediğiniz domaini almanıza yardımcı olurum.
Mesela [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir] domain yönetiminin basitliği ve sağlamlık açısından gayet iyidir Benim çoğu domainim orada..
Evet arkadaşlar hediyeler alındı ama hepsi sahiplerine ulaşmadı. Tigre ve cerkiner bana ulaşın hadi
kelkirpi isimli üyeden alıntı :
Karizma93: C-aLone.info
Tigre: myforumworld.info
LosT: wmturk.info
cerkiner: cerkiner.info
Domainler alındı arkadaşlar Özel mesajla benimle irtibata geçin, yönlendirilecek adresi veya DNS adreslerini bildirin. Hemen halledeyim.
Domain son kullanım tarihi: 31.Mayıs.2010
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklara aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.
4349 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod