Mazinin bir köşesine bırakılıvermiş,dondurulmuş hatta içi doldurulmuş,hatıraların en arkasına itilmiş ve bitmiş anlarınız yokmu?
Gelin üzerlerine bir kibrit çakıp yakalım.
Yada gelin hep beraber [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir]
güzel başladık bakalım katılımlara devam masa üsleriniz süper bakalım daha kimler katılacak kelkirpinin masa üstünü çok merak ediyorum valla _________________
vallabende koymak isterdim ama işim gereği kapkara bir masa ustu resmim var aslında resim değil direk siyah işte sürekli ekrana baktığım için başım ağrıyo bi neb ze olsun o şekilde gözleri dinlendiriyorum _________________ "Hayatta Hiç Bir Kural Bir Kuralı Değiştiremez!!! Kuralları Koyan Kuralları Kendine Yontma HAKKINA Sahiptir"
Mazinin bir köşesine bırakılıvermiş,dondurulmuş hatta içi doldurulmuş,hatıraların en arkasına itilmiş ve bitmiş anlarınız yokmu?
Gelin üzerlerine bir kibrit çakıp yakalım.
Yada gelin hep beraber [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir]
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklara aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.
4349 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod