Merhaba;
buraya yapacağınız mod istekleri mümkün olduğunca çabuk siteye eklenecektir. İstek yaparken açıklayıcı olmaya, mümkünse resim koymaya, hatta modu gördüğünüz siteyi belirtmeye gayret ediniz.
abi bi kaç mod isteğim var seni de zor durumda bırakmak istemem ama olur da canın sıkılır dur yaw şöle modlarla uğraşayım dersen ve yapabilirsen sevinirim ehe ehe ehe
1. forumun en altında ana sayfada en çok msj atanlar ve kaç msj attıkları ve rep puanı sıralaması gibi bir MOD
2. bu forumda olduğu gibi konulara girildiği zaman konunun en altında Kelkirpi forumu Forum Ana Sayfa-> PhpBB Forumlar için MODLAR gibi bir yönlendiricinin konulması
şimdilik bu kadar aklıma gelenler abicim boş zamanında yapabilirsen çok makbule geçer ama acil değil sıkıntı etme ben beklerim soracaklarım da var da inşaallah işten izin aldığında ya da müsait olduğunda sorarız inşaallah kendine ii bak abicim
Elinde farklı temalar varsa koyabilirsen foruma sevinirim bide yapmış olduğumuz değişikliklerin gitmemesi lazı tabi tema değişirken, bu şekilde mümkünse rica ediyorum! _________________ "Hayatta Hiç Bir Kural Bir Kuralı Değiştiremez!!! Kuralları Koyan Kuralları Kendine Yontma HAKKINA Sahiptir"
Elinde farklı temalar varsa koyabilirsen foruma sevinirim bide yapmış olduğumuz değişikliklerin gitmemesi lazı tabi tema değişirken, bu şekilde mümkünse rica ediyorum!
bence elimizdeki temayı editleyerek daha çok şey öğrenebiliriz,böylece ileride kendi temamızı da yapabiliriz,
hazır olan herşey bitmeye mahkumdur,değil mi?
Tüm zamanlar GMT +2 Saat Sayfaya git 1, 2, 3 ... 18, 19, 20Sonraki
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklara aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.
4349 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod